Over ons

Gepassioneerd team

Hertogensite wordt gerealiseerd door projectontwikkelaar Resiterra met haar team van gedreven en ervaren vastgoed professionals met een stevige baksteen in de maag. Wat zij zo uitdagend vinden aan hun job? Dat lees je hieronder!

EEN TEAM VAN PROFESSIONALS

Directeur Resiterra Erik van Hoof

"Een stadsontwikkeling van deze dimensie is een werk van lange adem"  

“Het vorm geven van stadsbuurten met deze dimensie is een werk van lange adem. Bij de ontwikkeling van de Hertogensite spreek je al gauw van tientallen jaren. Dit complexe dossier vereist dan ook dat erg veel gesprekspartners aan tafel moeten schuiven en dat alle belangen perfect op elkaar moeten aansluiten. We zijn trots op de enorme vergezichten en open ruimten die we hier in een stedelijke context hebben weten te realiseren.”

Erik Van Hoof

Ontwikkelaar Olivier van 't Hof

"Je moet rekening houden met de belangen van allerlei partijen"  

"Als ontwikkelaar is het mijn taak het overzicht over alle verschillende projecten en procedures te bewaken, zodat die perfect op elkaar worden afgestemd. Daarbij hou ik de vinger aan de pols van de markt: waar zijn kopers nu naar op zoek en welke noden zijn er over 10 jaar? Hertogensite moet 100% future-proof zijn, en dat vergt toch wel wat onderzoek op het vlak van “duurzaamheid” in de breedste zin van het woord. Een constante evenwichtsoefening, maar een enorm leerrijk proces.”

Olivier van 't Hof

Project Manager Wilfried Feyaerts

"We assembleren oneindig veel bouwelementen tot een perfect geheel"  

Project Manager Wilfried heeft de taak om de werkzaamheden aan de Hertogensite in goede banen te leiden. Hij staat daarvoor in voortdurend contact met verschillende werfleiders en onderaannemers. “Het uitbouwen van een stadbuurt als Hertogensite kan je zien als het leggen van een erg complexe puzzel. Verschillende werven moeten constant op elkaar afgestemd worden en alle deelprojecten moeten optimaal in elkaar klikken. De leefbaarheid voor de kopers staat daarbij voorop."

Wilfried Feyaerts

Sales advisor Katia Warson

"Als Sales Consultant moet je de noden van de kopers perfect begrijpen"  

Sales Consultant Katia kent de Leuvense markt door en door. Zij kan inmiddels terugplooien op meer dan 15 jaren ervaring in het verkopen van panden in de Dijlestad. “Het eeuwenoude adagium “locatie, locatie, locatie” is meer dan ooit van tel. Het kleinschalige aspect van Leuven, gekoppeld aan de constante investeringen van het stadsbestuur in de levenskwaliteit van haar inwoners, en het gegeven dat hier veel internationale werkgevers en onderwijsinstellingen gevestigd zijn, maakt dat Leuvens vastgoed erg begeerd is."

Katja Warson

Onze andere sterkhouders

Hugo Van Hoof
Hugo Van Hoof
Voorzitter Raad van Bestuur
Kim Wits
Kim Wits
Office Manager
Marjolein Verhaegen
Marjolein Verhaegen
Klantenbegeleidster
Wim Verbeemen
Wim Verbeemen
Project Manager

100.000 m² reconversie in Leuven

Projectontwikkelaar Resiterra drukt al 25 jaar haar stempel op het Leuvense landschap! We realiseerden al 2 bruisende stadsbuurten, Janseniushof en Barbarahof, en met Hertogensite klokken we af op een totaal van meer dan 100.000 m² Leuvense grond die we nieuw leven inblazen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Hertogensite?
Schrijf je nu in op de nieuwsbrief!

Schrijf mij in

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij contacteren jou zo spoedig mogelijk

Stel hier jouw vraag